Antena Meniu Search
x

Cozi kilometrice la vama, spre litoralul bulgaresc

De Paste, tara noastra pare sa piarda inca o batalie in razboiul turistic pe care l-a pornit cu Bulgaria. Si in acest an, zeci de mii de romani au plecat spre Albena sau Nisipurile de Aur. Este mai ieftin acolo, iar serviciile sunt mai bune, spun romanii.

Vezi și

De sarbatori, cozile kilometrice din trafic s-au mutat in vama cu bulgarii. Semn clar ca, si in acest an, de Paste, litoralul romanesc a pierdut lupta in oferte cu cel bulgaresc. Bucurosi ca mananca mult si petrec ieftin, cei mai multi au plecat dis de dimineata din Bucuresti, catre vecini.

Sperau ca dupa orele pranzului sa stea intinsi la plaja, pe nisipurile de aur, sau pe plajele din Albena si Nessebar. Multi dintre cei plecati in creierii noptii de acasa nu reusisera nici macar sa treaca pe taram bulgaresc.

Satui de stat in masina, unii au luat-o la pas, doar, doar vor ajunge mai repede. De plictiseala, altii au incins un joc de table, nu sub umbrela, cum sperau, ci pe capota masinii.

Desigur, din peisaj n-au lipsit nici cei care au depasit fara rusine coloana de cativa kilometri.

Pretul a dictat, din nou, locul preferat de romani pentru vacanta de Paste. Bulgarii le-au oferit pachete de trei nopti la hotelurile de trei si patru stele care au pornit de la 60 de euro. Un cost mai mic decat cosul de cumparaturi de sarbatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Cozi kilometrice la vama, spre litoralul bulgaresc