Antena Meniu Search
x

Firmele care vor angaja absolvenţi vor fi ajutate de stat, cu o condiţie: Să le ofere timp de cinci ani salarii de minim 2.500 de lei

Guvernul Grindeanu îşi propune să lanseze Programul Primul Salariu. Statul va subvenţiona jumătate din cheltuielile salariale ale firmelor care angajează absolvenţi, dacă acestea le oferă tinerilor un salariu de cel puţin 2.500 de lei, timp de 5 ani

Vezi și

Guvernul Grindeanu îşi propune să lanseze Programul Primul Salariu. Statul va subvenţiona jumătate din cheltuielile salariale ale firmelor care angajează absolvenţi, dacă acestea le oferă tinerilor un salariu de cel puţin 2.500 de lei, timp de 5 ani.

Veşti bune şi pentru pensionari: pensiile minime garantate se vor majora de la 1 Martie. De asemenea, şi salariul minim pe economie va creşte odată cu adoptarea noii legi a salarizării.

De miercuri,  pensia minimă garantată se va majora cu 120 de lei. Cine câştiga până acum o pensie de 400 de lei, de la 1 martie va primi 520 de lei.

Totodată, se va majora şi salariul minim pentru bugetari. Odată cu adoptarea noii legi a salarizării, el va creşte până la 1.750 de lei.

 O altă măsură aşteptată cu interes este cea legată de TVA-ul pentru vânzarea de locuinţe, publicitate şi materii prime în agricultură, care va fi 0.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Firmele care vor angaja absolvenţi vor fi ajutate de stat, cu o condiţie: Să le ofere timp de cinci ani salarii de minim 2.500 de lei