Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Pentru 2013, specialistii recomanda culorile, atat la haine cat si la accesorii

Fusta scurta sau lunga, din dantela sau din bumbac! Pantaloni sau rochii din materiale lejere, dar care pun formele in evidenta. Anul acesta trebuie sa fim mai indraznete. In special in alegerea culorilor.

Vezi și

Sa ne lasam inspirati de natura, iar atunci cand vine vorba de alegerea tinutei sa fim cat mai indrazneti. Si asta nu e valabil doar pentru doamne, ci si pentru domni. Culorile ii vizeaza si pe ei.

Insa nici doamnele nu sunt neglijate. Ba mai mult, am putea spune ca sunt mai avantajate. Anumite articole barbatesti, accesorizate cum se cuvine, se pot transforma intr-o tinuta feminina si chiar foarte sexy.

O alta tendinta importanta este aceea rock-punk. Tintele se poarta atat la pantofi, cat si la accesorii. Atentie insa, nu in exces! Iar pentru domnii care vor sa fi la moda si la birou, specialistii recomanda camasile din denim. Asortate cu o cravata si un costum, cu siguranta vor atrage toate privirile. Materialele trebuie sa fie naturale. Insa, nici accesoriile nu trebuie uitate.

Pentru un artist, insa lucrurile sunt putin mai complicate. Tinutele lor trebuie sa fie o inspiratie pentru fani si mai ales trebuie sa se distinga de ceilalti. Pentru Raluca de la Bambi, gasirea unei tinute perfecte era mereu o provocare. Pana cand s-a hotarat si si-a deschis propriul atelier. Acum, ea este cea care le da sfaturi, in ceea ce priveste moda, clientelor ei.

Pasiunea pentru moda o are de mica, insa abia de curand s-a gandit sa se si lanseze in acest domeniu. Pe departe insa, cea mai fericita de acest pas este sora ei, Denisa. “Ma simt foarte norocoasa ca sora mea face hainute, de fapt de cand ea face hainute investec mult mai putin in vestimentatia mea”, a spus artista.

La moda sau nu, hainele trebuie sa ne vina si bine. Pentru ca nu tot ce este la moda ne si caracterizeaza. Depinde cum vrem sa iesim in evidenta si mai ales ce parere vrem ca, ceilalti, sa-si faca despre noi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Pentru 2013, specialistii recomanda culorile, atat la haine cat si la accesorii