Antena Meniu Search
x

Pentru o donaţie, oricât de mică, preoţii spală maşinile de păcate

Până la sfârşitul săptămânii, orice lucru se curăţă cu. aghiasmă. O demonstrează preoţii care acceptă fără probleme să-l scoată pe Necuratul din maşini sau alte lucruri lumeşti

Vezi și

Până la sfârşitul săptămânii, orice lucru se curăţă cu. aghiasmă. O demonstrează preoţii care acceptă fără probleme să-l scoată pe Necuratul din maşini sau alte lucruri lumeşti

Există rugăciuni pentru orice, chiar şi pentru autoturisme. Iar şoferii norocoşi pot da chiar peste feţe bisericeşti care nu cer nimic în schimb, dar acceptă o donaţie, oricât de mică.

Ce nu este sfânt, poate deveni al Domnului în doar câteva secunde. Au grijă slujitorii săi pe Pământ de acest lucru. Mai ales zilele acestea, în jurul Bobotezei, când totul se botează. Orice lucru lumesc se curăţă de necurat. Chiar şi o maşină. Numai că nu în zi de Bobotează.

Pentru sfințirea mașinii totul este aproape gratuit. Preotul nu cere, dar acceptă orice donaţie. În funcţie de cât de darnic e şoferul. Sfinţirea maşinilor este prevăzută în scriptele bisericeşti. Există şi o rugăciune specială, de mai bine de un an. Una adaptată vremurilor noastre.

Dacă pentru maşini rugăciunea e în carţile sfinte, nu la fel e şi cu sfinţirea unui salon de masaj. Trebuie adaptată rugăciunea pentru casă. De asta s-au convins şi reporterii Observator acum o lună când au găsit preoţi dispuşi să sfinţească un salon de masaj şi o sală de jocuri de noroc.

Potrivit Bisericii Ortodoxe Române, pentru orice sfinţire, preoţii ar trebuie să elibereze chitanţă pe banii primiţi. Însă, cei mai mulţi primesc sumele la fel ca la cutia milei fără explicaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Pentru o donaţie, oricât de mică, preoţii spală maşinile de păcate