Antena Meniu Search
x

Pepe, audiat in dosarul "Vrajitoarelor": "Oana isi poate schimba starea de la o ora la alta"

Judecatorii i-au stricat somnul lui Pepe! Artisul a fost din nou chemat la Tribunalul Ilfov, in dosarul Vrajitoarelor. In boxa martorilor, Pepe a povestit ca fosta lui sotie era pasionata de obiceiurile mai putin crestinesti si ca isi dadea des in carti din curiozitate

Vezi și

Desi se cred specialiste-n bobi, Melissa si Vanessa s-au intrebat daca vine sau nu vine Pepe la Tribunal. Dicolo de cum au cazut bobii, Pepe a cazut si el. Din pat. Asa ca, destul de obosit dupa concertul de aseara, Pepe a ajuns totusi astazi, morocanos, la instanta. “Nu vreau sa declar nimic, sincer, m-au deranjat”, a spus acesta presei, atunci cand a ajuns.

S-a razgandit insa destul de repede si la intrarea in Tribunal s-a lepadat de.prima declaratie: “Vreau sa le spun ca nu am nicio legatura cu cauza. Ma tot cheama degeaba. Eu nu am cunoscut persoanele implicate in acest dosar, nu stiu cum s-au desfasurat lucrurile”, a spus Pepe.

Cantaretul le-a povestit judecatorilor ca fosta sa sotie era interesata de practicile oculte. O punea pe prietena ei sa-i ghiceasca in carti. Pepe zice ca de mai multe ori a fost nevoit sa cheme preotii, pentru ca Oana avea senzatia ca este posedata.

“Oana isi poate schimba starea de la o ora la alta. In perioada in care am fost casatoriti era suparata din cauza certurilor cu mama ei. Isi ghicea in carti din curiozitate, dar nu platea pentru asta. Poate, maxim, 100 de lei. Eu i-am spus ca practica aceasta nu reprezinta o solutie. Oarecum, credea ca prezicerile se vor adeveri”, a spus Pepe, pe numele sau real Ionut Pascu.

Oana a replicat, cat ai zice… Pepe: “De asemenea, tot Pascu spunea ca detine si filmulete cu mine cand se impiedicau preotii pe scari venind sa ma exorcizeze. Niciodata nu a putut proba public cu filmuletele promise la diverse posturi TV aceste acuzatii calomnioase, pentru el fiind important doar sa minta, sa imi faca rau, sa ma discrediteze in fata opiniei publice sau sa se victimizeze. Deci nu cred ca cineva normal mai poate crede in balivernele lui Pascu”

Oana spune ca nu mai vrea sa mai auda de Pepe niciodata. De data asta, pare hotarata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pepe, audiat in dosarul "Vrajitoarelor": "Oana isi poate schimba starea de la o ora la alta"