Antena Meniu Search
x

Percheziții DNA: Corupția din spatele manifestărilor de tipul "zilele orașului"

Procurorii DNA efectuează joi percheziții în Capitală și alte trei județe într-o cauză privind fapte de luare și dare de mită în legătură cu manifestări de tipul 'zilele orașului'

Procurorii DNA efectuează joi percheziții în Capitală și alte trei județe într-o cauză privind fapte de luare și dare de mită în legătură cu organizarea unor manifestări de tip 'zilele orașului', au declarat surse judiciare.

DNA a anunțat joi că au loc percheziții în București și județele Constanța, Călărași și Caraș-Severin, într-un dosar privind fapte de corupție comise în 2015.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Târgu Mureș efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în cursul anului 2015.

În cursul zilei de 1 octombrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în șase locații situate în municipiul București și județele Constanța, Călărași și Caraș-Severin, reprezentând domiciliile unor persoane fizice".

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Percheziții DNA: Corupția din spatele manifestărilor de tipul "zilele orașului"