Antena Meniu Search
x

Perchezitii in Dambovita, la persoane suspectate de furturi din locuinte

Localitatea Costesti din Dambovita e impartita in doua tabere: jumatate fura de la cealalta jumatate. Oamenii au ajuns la capatul puterilor. Hotii sunt vecini de-ai lor si fura tot ce le pica-n mana, de la aparate de sudura, la orataniile din ograzi.

Vezi și

Peste 150 de politisti si comisari ai Garzii Financiare au impanzit ulitele, inainte de primul cantat al cocosului. E drept ca in Costesti nici nu prea mai sunt cocosi, pentru ca toti au fost furati. 25 de locuinte ale suspectilor au fost perchezitionate.

Una dintre femei se considera nedreptatita. Si totusi, mascatii au gasit in curtea ei mai multe bunuri provenite din furturi. Localnicii spun ca vecinii lor hotomani nu spun "nu" la nimic: le fura animalele din batatura, frigiderele din case, uneltele de prin magazii. “Mi-a furat cazanul de tuica, sacul de fasole, pompa de la put si gainile”, sustine unul dintre pagubiti.

Comisarii Garzii au verificat si cateva magazine din localitate, ce vindeau marfa fara acte de provenienta. In urma perchezitiilor facute, 16 indivizi au fost dusi la sectie pentru audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Perchezitii in Dambovita, la persoane suspectate de furturi din locuinte