Antena Meniu Search
x

Percheziţii la Nicuşor Constantinescu

A fost dimineaţa percheziţiilor pentru Nicuşor Constantinescu. La această oră, acasă la el, dar şi la sediul Consiliului Judeţean Constanţa, căutările sunt în toi. Mascaţii caută documente necesare într-un dosar de corupţie

Vezi și

 Este al treilea dosar în care numele lui Nicușor Constantinescu figurează pe listele procurorilor. Vorbim despre un dosar de corupție care vizează licitații supraevaluate și mai multe terenuri pentru care nu s-au făcut actele necesare în momentul în care s-au întocmit contractele de vânzare-cumpăre.

Este vorba despre mai multe acte de corupție care vizează mai multe persoane cu funcții de conducere din Consiliul Județean Constanța.

De mai bine de șase ore și jumătate procurorii, polițiștii, SRI-ul și brigada specială a Jandarmeriei sunt în continuare în casa lui Nicușor Constantinescu, acolo unde caută înscrisuri, documente care să ateste faptele de care în acest moment procurorii îl acuză.

Momentan persoanele vizate nu au fost încă audiate și nu li s-au adus la cunoștință faptele, dat fiind faptul că urmărirea penală nu a fost începută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Percheziţii la Nicuşor Constantinescu