Antena Meniu Search
x

Perchezitii la regele asfaltului din Mehedinti, Sorin Duducea

Este ancheta de amploare a DIICOT Craiova. 24 de perchezitii in Mehedinti, Dolj si Olt, la 20 de persoane suspecte ca au pus pe roate un grup de evaziune fiscala si spalare de bani.

Vezi și

Printre suspecti este si regele asfaltului din Mehedinti, Sorin Duducea, un comisar-sef din cadrul Garzii Financiare Mehedinti, un director executiv de la Finantele Publice Mehedinti si mai multi rromi din Stehaia. Prejudiciul este estimat la aproape trei milioane de euro.

Gruparea ar fi fost condusa de fostul director al Directiei de Drumuri Mehedinti, Sorin Duducea, spun procurorii. Suspectii au inregistrat in contabilitatea unor firme facturi fiscale pentru lucrari fictive de aproape 30 de milioane de lei. La aceasta suma au dedus in mod ilegal TVA si au diminuat impozitul pe profit cu aproape trei milioane de euro.

Ei ar fi fost ajutati de un comisar sef al Garzii Financiare Mehedinti si un director executiv in cadrul Directiei de Finante Mehedinti.

Astazi, DIICOT a perchezitionat atat locuinta cat si sediul firmei lui Sorin Duducea. Firma de constructii a acestuia a derulat de-a lungul timpului contracte cu mai multe administratii publice din judet, pentru asfaltarea drumurilor.

Duducea, probabil unul dintre cei mai bogati bugetari, a fost de negasit timp de mai multe ore. Politistii au reusit, in cele din urma, sa-l gaseasca, in Resita, si l-au dus la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Perchezitii la regele asfaltului din Mehedinti, Sorin Duducea