Antena Meniu Search
x

Video Percheziţii la Vama Petea. Poliţiştii luau mită pentru a nu-i plasa în carantină pe cei care intrau în ţară din zone de risc

Au fost percheziţii în această dimineaţă în Satu Mare și Maramureș într-un caz care vizează poliţişti de frontieră. Aceştia sunt suspectaţi că luau mită pentru a nu plasa în carantină unele persoane care au intrat în țară. Un vameş ar fi fost chiar prins în flagrant în punctul de frontieră Petea.

de Redactia Observator

la 23.09.2021, 20:44

Vezi și

În vama Petea, în această dimineaţă a avut loc o acţiune de flagrant al celor de la DGA. Mai exact, un poliţist de frontieră care lucrează în acest punct de trecere al frontierei a fost prins în timp ce lua mită, vorbim de 200 de euro, de la persoane venite din ţări cu risc ridicat de răspândire a virusului Covid-19, iar poliţistul de frontieră lua sumele respective pentru a închide ochii şi a nu informa autorităţile şi DSP-ul pentru a emite acte de carantinare pe numele acestor persoane.

Potrivit detaliilor din anchetă, vorbim despre 9 percheziţii domiciliare care au avut loc astăzi în acest dosar. Percheziţii se fac inclusiv la casele poliţiştilor de frontieră pentru ca anchetatorii au informaţii cum că aceştia cereau între 50 şi 100 de euro pentru a nu-i plasa în carantină pe cei care trec prin acest punct de frontieră în momentul în care se întorc acasă, în România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Percheziţii la Vama Petea. Poliţiştii luau mită pentru a nu-i plasa în carantină pe cei care intrau în ţară din zone de risc