Antena Meniu Search
x

Pericol de explozie la ieşire din municipiul Buzău. O țeavă de gaze a fost spartă de un muncitor care făcea săpături

A fost pericol de explozie la ieşire din municipiul Buzău, pentru că un muncitor care făcea săpături pentru branşamentul electric a spart o ţeavă de gaze!

Vezi și

A fost pericol de explozie la ieşire din municipiul Buzău, pentru că un muncitor care făcea săpături pentru branşamentul electric a spart o ţeavă de gaze! Totul s-a întâmplat aproape de o benzinărie, aşa că pompierii i-au evacuat pe toţi cei care lucrau în acea zonă.

Dorel sau nu, a creat panică! A vrut să sape pentru un branşament electric, dar a dat cu utilajul în ţeava de gaze, pe care a spart-o. Oamenii au ieşit din locuinţe şi birouri şi au început să dea telefoane. Spun că i-au avertizat pe muncitori că s-ar putea întâmpla o nenorocire, dar n-au fost luaţi în seamă.

Într-un final, s-a intervenit pentru eliminarea pericolului.

La mai puţin de 20 de metri de conducta de gaze fisurată era o benzinărie. Pompierii au izolat zona pe o rază de 100 de metri şi nu au permis accesul nimănui în perimetrul respectiv.

După aproape două ore, specialiştii de la firma de gaze au oprit furnizarea şi au început să lucreze la remedierea problemei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pericol de explozie la ieşire din municipiul Buzău. O țeavă de gaze a fost spartă de un muncitor care făcea săpături