Antena Meniu Search
x

Observator Special: Pericolul pandeste din clorura de sodiu

Pana acum cativa ani, habar n-aveam ce sunt E-urile si cum ne pot distruge treptat sanatatea! Dar - pe masura ce specialistii au inceput sa ne explice cum sta treaba cu conservantii, cu colorantii, cu aditivii - am inceput sa citim etichetele cu mare atentie, ca nu cumva sa ne trezim ca mancam, de fapt, continutul unei eprubete

Vezi și

Unii romani au dus, insa, acest tip de prudenta pe inalte culmi ale culturii si civilizatiei. Motiv pentru care li se face rau instantaneu doar cand aud de denumirea "clorura de sodiu".

Clorura de sodiu este o substanta cristalina, sfaramicioasa, solubila in apa si cu gust specific, care constituie un condiment de baza in alimentatie si este folosita in industria conservelor, in tabacarie, in industria chimica. In termen popular se numeste sare de bucatarie.

Nu multi stiu insa ce inseamna clorura de sodiu, asa ca ar vrea sa se tina departe de acest ingredient necunoscut. Intr-adevar, consumul in exces de clorura de sodiu - adica de sare de bucatarie - este contraindicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Pericolul pandeste din clorura de sodiu