Antena Meniu Search
x

Permisia lui Gigi Becali ar putea fi scurtată de vremea rea

Viscolul şi vremea rea ar putea să-i scurteze permisia lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera trebuie să ajungă mâine înapoi la Poarta Albă

Vezi și

Viscolul şi vremea rea ar putea să-i scurteze permisia lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera trebuie să ajungă mâine înapoi la Poarta Albă

Este gata să plece mai devreme, pentru că orice întârziere i-ar putea aduce penalizări drastice. În cele cinci zile de libertate Becali a avut grijă să stea departe de ochii presei. Astăzi însă, reporterii Observator au reuşit să-l filmeze chiar când intra cu maşina în curte.

Gigi Becali a ieşit din casă dar s-a ferit de ochii jurnaliştilor. S-a întors la vila din Pipera, cu maşina, după prânz. Nu a deschis însă geamul, ca să vorbească cu jurnaliştii, aşa cum făcea mereu.

Ca să nu mai aibă neplăceri, ca la prima sa permisie, când declaraţiile făcute l-au privat de anumite drepturi la întoarcerea în puşcărie, Gigi Becali şi-a îndreptat acum toată atenţia spre cei din familie. De Crăciun ar fi luat masa cu cei dragi, la Palat. Nici colindătorii nu l-au convins să iasă din casă.

Gigi Becali le-ar fi cerut tuturor celor care l-au vizitat să lase telefoanele la intrare, ca să nu fie fotografiat. Şi-a permis totuşi zilele trecute să iasă la o scurtă plimbare cu soţia, într-un mall.

După ce autostrada Bucureşti-Constanţa a fost închisă, din cauza viscolului, patronul Stelei ar lua în calcul, spun apropiaţii să plece mai devreme spre penitenciar, pentru a ajunge la timp, pe o rută ocolitoare. Orice întârziere l-ar putea face să piardă dreptul de-a avea permisii, anul viitor.

De Revelion, Gigi va sta după gratii. Este al doilea Revelion în care stă despărţit de familie. Pe vremuri, la trecerea dintre ani, patronul Stelei, făcea spectacol la petrecerea dintre ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Permisia lui Gigi Becali ar putea fi scurtată de vremea rea