Antena Meniu Search
x

Fără griji și fără planuri în Vama Veche, de 1 Mai. Tinerii petrecăreţi au umplut deja plajele din Vamă

Fără planuri, de multe ori fără cazare, tinerii au început deja să umple plaja de la Vama Veche. Au venit din toată ţara şi au pus corturile pe nisip.

Vezi și

Fără planuri, de multe ori fără cazare, tinerii au început deja să umple plaja de la Vama Veche. Au venit din toată ţara şi au pus corturile pe nisip. Cine a mai petrecut de 1 Mai aici cunoaşte că în Vamă ştii când vii, dar nu şi când mai pleci.

Pentru mulţi tineri ajunşi în Vama Veche, bagajele au rămas nedeschise. Au desfăcut în schimb berile. N-au încă o cazare, dar au o plajă întreagă la picioare. 

Pe o vreme de vară, petrecerea a început devreme, la Vama Veche. 

Un grup de petrecăreţi a plecat din Buzău în toiul nopţii şi a ajuns la răsărit pe malul mării. Pentru ei, este al cincilea 1 Mai consecutiv petrecut în Vama Veche. Aici au învăţat să fie liberi. Şi mai ales fără griji. 

"Indiferent ce se întâmplă, în momentul în care vii în Vamă, nu trebuie să-ţi faci un plan. În momentul în care vii în Vamă, ştii sigur că o să fie soare, pentru că noi suntem feriţi. Dacă Dumnezeu există şi a creat ceva, a creat Vama. Asta e clar.", spune o tânără.

Fără planuri şi fără cazare a mers în Vamă şi o studentă din Bucureşti.  Pentru ea, gândul la examene este amânat pe termen nedefinit. 

"Data trecută am spus că stăm trei zile şi am stat vreo şapte. Vrem doar să ne distrăm şi să ne bucurăm cât timp mai avem până la sesiune.", spune tânăra.

15.000 de turişti sunt aşteptaţi doar în Vama Veche în minivacanţa de 1 Mai. Printre ei se numără şi studenţii străini veniţi cu burse Erasmus în România. Toţi şi-au dat întâlnire în Vamă.

Cazarea pentru patru nopţi la Vama Veche porneşte de la 800 de lei într-un hotel de două margarete, dar locuri nu mai sunt demult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fără griji și fără planuri în Vama Veche, de 1 Mai. Tinerii petrecăreţi au umplut deja plajele din Vamă