Antena Meniu Search
x

Petrecere în stil maramureșan lângă București, de Florii

Sute de bucureşteni au vrut să evadeze de Florii, din forfota oraşului şi au ales oaze de linişte de lângă oraş. Mai ales că Maramureşul a fost mai aproape de ei ca oricând.

de Redactia Observator

la 22.04.2019, 00:52

Vezi și

Sute de bucureşteni au vrut să evadeze de Florii, din forfota oraşului şi au ales oaze de linişte de lângă oraş. Mai ales că Maramureşul a fost mai aproape de ei ca oricând. Adică la doar 15 minute de mers din Capitală. Unde, în zi de sărbătoare, au stat la iarbă verde, au ciocnit un pahar cu prietenii şi.au mâncat peşte.

15 bucătari s-au întrecut în gătit încă de la primele ore pentru a potoli pofta de peşte a turiştilor. Cei mai mulţi au venit din Capitală, însă au fost şi persoane care au străbătut zeci de kilometri pentru a-şi petrece ziua de Florii în decor maramureşan.

Ionel Apostoiu, bucătarul-şef, s-a asigurat că şi cei mai pretenţioşi clienţi se vor ridica mulţumiţi de la masă. Prima sa misiune: saramura de crap. Iar compania celor dragi a dat un plus de savoare.

După masă, fiecare şi-a căutat propriul mod de relaxare. Cei mici s-au bucurat cel mai mult de primele raze ale soarelui după câteva săptămâni mohorâte.

Petrecerea s-a încins pentru cei care şi-au sărbătorit onomastica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Petrecere în stil maramureșan lângă București, de Florii