Antena Meniu Search
x

Petreceri cu spumă și zumba pentru cei care au ales să se răcorească la piscină

Aproape două sute de mii de oameni au fost pe litoral. Dar şi cei care au rămas acasă, au putut să se răcorească, mai ales că vremea a fost extrem de caldă. În oraşe, piscinele s-au umplut.

de Redactia Observator

la 26.08.2019, 14:36

Vezi și

Aproape două sute de mii de oameni au fost pe litoral. Dar şi cei care au rămas acasă, au putut să se răcorească, mai ales că vremea a fost extrem de caldă. În oraşe, piscinele s-au umplut. N-au lipsit valurile de spumă, cocktailurile şi zumba în apă. Cu alte cuvinte, distracţia a fost la fel de mare ca pe litoral, numai că la sfârşitul zilei, nota de plată a fost mai mică.

La piscina din Făgăraş, căldura sufocantă a fost "învinsă" cu sărituri în piscină cocktailuri şi un covor de spumă. Sute de turişti au profitat din plin de "marea" de la munte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi cursurile de zumba au strâns zeci de adepţi.

La Iaşi, peste 200 de oameni s-au răcorit la piscină. Cei mai încântaţi au fost copiii. Pentru ei, sunt ultimele săptămâni de vacanţă.

Şi preţurile sunt convenabile, spun oamenii. Adulţii plătesc 15 lei la intrare, în timp ce pentru studenţi şi pensionari biletul costă 8 lei.

Regula de pe litoral se aplică şi la piscină. Aşa că doar cei care s-au trezit dis de dimineaţă şi au venit de la primele ore aici au prins loc cât mai aproape de piscină pe şezlong.

În timp ce restul, au trebuit să se mulţumească punându-şi prosopul pe nisip.

Meteorologii anunţă temperaturi caniculare până la jumătatea lunii septembrie. Aşa că piscinele rămân cea mai bună variantă pentru a ne răcori aproape de casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Petreceri cu spumă și zumba pentru cei care au ales să se răcorească la piscină