Antena Meniu Search
x

Accident teribil în Bucureşti. Un pieton a murit şi alţi doi oameni sunt răniţi

Un pieton a murit şi alţi doi oameni care se aflau pe trotuar au fost răniţi pe un bulevard intens circulat din Capitală.

de Redactia Observator

la 30.07.2020, 10:51

Vezi și
  • Pietonul avea aproximativ 60 de ani şi era om al străzii.
  • Nu a mai avut nicio şansă şi a murit pe loc.

Şoferul maşinii ar fi forţat semaforizarea, spun martorii şi a lovit în plin pietonul. În urma impactului, maşina a dărâmat un stâlp şi a distrus uşa unei săli de jocuri. Şoferul a scăpat teafăr, dar va trebui să dea explicaţii în faţa anchetatorilor.

Alarma s-a dat puţin după ora 22 la intersecţia dintre bulevardul Iuliu Maniu şi strada Apusului.

Bărbatul ajunsese la mijlocul trecerii de pietoni, moment în care a fost lovit în plin de o maşină, iar apoi a fost aruncat mai bine de 10 metri sub un alt autoturism parcat.

În urma impactului, şoferul maşinii a dărâmat un stâlp şi a lovit alţi doi oameni care erau pe trotuar.

Pietonul avea aproximativ 60 de ani şi era om al străzii. Nu a mai avut nicio şansă şi a murit pe loc. Ceilalţi doi oameni au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Şoferul maşinii s-ar fi speriat şi în loc să apese pedala de frână a călcat acceleraţia. Martorii spun că tânărul, în vârstă de 28 de ani, avea viteză mare.

Şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest şi nu era băut. Din fericire, a scăpat cu viaţă, însă va trebui să le explice anchetatorilor cum s-a întâmplat accidentul. Poliţiştii au deschis un dosar penal de cercetare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accident teribil în Bucureşti. Un pieton a murit şi alţi doi oameni sunt răniţi