Antena Meniu Search
x

Piromanii din Flămânzi au fost audiaţi

Mai mulţi tineri din Botoşani, bănuiţi că sunt piromanii care au pus pe jar un om de afaceri din localitatea Flămânzi, au fost săltaţi de dimineaţă de mascaţi! Bărbaţi cu cagule, dar şi poliţişti în civil i-au dus în dube la sediul poliţiei

la 16.04.2014, 13:50
Vezi și

La "audierile" jurnaliştilor n-au spus nici pâs. La cele ale poliţiştilor, în schimb, nu au avut de ales. De dimineaţă, au trecut pragul sediului de Poliţie de braţul mascaţilor cinci suspecţi, săltaţi din două localităţi, Flămânzi şi Păltiniş. La număr, însă, ar fi mai mulţi.

Ei ar fi cei care l-au terorizat cu foc pe omul de afaceri, Sorin Ţapu. O clădire de-a lui, dar şi două autorisme de lux s-ar fi aprins de mâna lor. De pildă, maşinile i-au fost incendiate vineri noapte, iar o construcţie cu trei etaje, care camufla un club, o sală de ceremonii şi o pizzerie, a fost cuprinsă de flăcări cu doar o zi înainte.

În vara anului 2012, omul de afaceri spune că mai mulţi indivizi l-au lovit cu bâtele şi l-au prădat de peste 8.000 de lei, bani adunaţi din încasări. S-a ales atunci cu aproape două luni de îngrijiri medicale.

Deşi agenţii nu s-au oprit aici cu ancheta, iar afaceristul botoşănean încă se teme pentru el şi familia lui.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Piromanii din Flămânzi au fost audiaţi