Antena Meniu Search
x

Pisici din peste 27 de rase au fost prezentate la expoziția de la Romexpo

Cele mai sofisticate pisici au putut fi admirate astăzi în Capitală. Expoziţia a reunit peste 300 de feline din cele mai impresionante şi spectaculoase rase. Două sute dintre ele au concurat pentru Oscarul pisicesc

Vezi și

Cele mai sofisticate pisici au putut fi admirate astăzi în Capitală. Expoziţia a reunit peste 300 de feline din cele mai impresionante şi spectaculoase rase. Două sute dintre ele au concurat pentru Oscarul pisicesc. 

Persane, birmaneze, siameze şi câte şi mai câte, în total pisici din 27 de rase din toată lumea au putut fi admirate astăzi la Romexpo. Cei mai bucuroşi de expoziţia de feline din Bucureşti au fost desigur, copiii:

Peste 200 de pisici se luptă pentru un loc pe podium. El este un british short hair lila, care va participat la categoria kiten.

La finalul zilei cele mai reuşite exemplare au fost premiate, după ce un juriu format din 6 experţi le-au jurizat extrem de serios.

În afara concursului, au fost expuse şi câteva pisici fără stăpân. Cine nu a avut astăzi timp să treacă pe la expoziţia de pisici o poate face şi mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pisici din peste 27 de rase au fost prezentate la expoziția de la Romexpo