Antena Meniu Search
x

Pistolul furat de la femeia jandarm agresată la protestul din 10 august a fost găsit în județul Ilfov

Pistolul care a fost furat de la jandarmerița agresată în timpul protestului din 10 august a fost găsit.

Pistolul care a fost furat de la jandarmerița agresată în timpul protestului din 10 august a fost găsit luni seară, a anunțat Poliția Capitalei.

(Actualizare): Bărbatul care a fost acuzat că a furat pistolul jandarmeriței, aflat în arest de săptămâna trecută, și-a recunsocut fapta.

(Actualizare): Pistolul a fost găsit pe un câmp, în apropierea unui bazin piscol.

(Actualizare): Poliția Capitalei precizează, într-un comunicat, că pistolul a fost găsit în zona Petrăchioaia, în județul Ilfov.

Pe acelaşi subiect
Unde a fost gasit pistolul femeii jandarm agresata pe 10 august

”Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele: ​ În urma actelor de urmărire penală continue desfășurate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, a fost recuperat pe raza județului Ilfov, în urmă cu puțin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestației din Piața Victoriei, București”, se arată în comunicat.

(Actualizare): Pistolul furat de la femeia jandarm la protestul din 10 august a fost găsit în județul Ilfov.

”În urma activităţilor continue desfăşurate de PTB şi DGPMB, s-a reuşit în urmă cu scurt timp recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat”, anunţă purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

La protestul diasporei din 10 august, în jurul orei 23.00, o femeie jandarm a fost agresată de persoane violente aflate în Piaţa Victoriei, printre manifestanţi, fiind salvată de protestatari. În timpul agresiunii, arma femeii a fost sustrasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Pistolul furat de la femeia jandarm agresată la protestul din 10 august a fost găsit în județul Ilfov