Antena Meniu Search
x

Plaja Biarritz, un loc preferat de cei cu bani multi si de surferi

Turul Frantei este in plina desfasurare si chiar daca nu iti place ciclismul poti sa te uiti doar la imagini. In cateva ore de transmisie descoperi o multime de posibile destinatii

Vezi și

Am cautat ce am vazut si am ajuns sa gasesc ceva ce nu vazusem. Plaja Biarritz. Imediat m-am gandit la ceva exotic, lux, sampanie fina. Si nu am fost departe de adevar, caci Biarritz este un loc preferat de cei cu bani multi si de surferi. Par putin in contradictei cele doua categorii. Nu neaparat, pentru ca prima va prefera cazarea la un hotel de cinci stele, iar ce-a de-a doua in rulote. Chiar daca nu faci parte din nici una dintre cele doua, tot poti veni aici, pentru ca ai impresia ca esti intr-un film. Sunt cupluri in varsta pentru care bogatia presupune un anumit set de reguli de comportament, dar sunt si cei tineri care nu doresc decat sa iasa in evidenta, dar decent. Asta inseamna ca poti intalni multe staruri din Franta sau din Spania.

Aici esti in inima tarii bascilor si asta inseamna ca franceza e putin diferita, totul este putin diferit, e ca si cum ai merge prin Covasna si Harghita. Esti in Franta si nu prea. Este un loc perfect pentru surf, dar daca nu ai nici o legatura cu acest sport, plimbarile pe plaja, baia sau lenevitul la soare alaturi de o carte buna si un cocktail colorat cu umbreluta sunt activitati la fel de potrivite aici. Din tot ce v-am spus pana la urma ar trebui sa va ganditi ca daca vreti sa va simtiti putin burghez, atunci aici e de dumneavoastra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Plaja Biarritz, un loc preferat de cei cu bani multi si de surferi