Antena Meniu Search
x

Plimbare cu sania trasă de cai, la muzeul din Dumbrava Sibiului

Nu trebuie să ajungi într-o pădure ca să trăieşti experienţa unei plimbări cu sania trasă de cai! Trebuie doar să mergeţi în Dumbrava Sibiului, unde se află un muzeu în aer liber.

Vezi și

Nu trebuie să ajungi într-o pădure ca să trăieşti experienţa unei plimbări cu sania trasă de cai! Trebuie doar să mergeţi în Dumbrava Sibiului, unde se află un muzeu în aer liber. Acolo vă va aştepta un domn care ştie totul despre casele vechi şi vă va plimba printre ele cu sania, în timp ce face pe ghidul.

Casele vechi aflate în muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului te fac să te simţi ca acasă la bunici. Iar plimbarea cu sania trasă de cai este tot ce mai trebuie, pentru a te simţi parte a unui basm. O oră de plimbare cu sania trasă de cai costă 60 de lei, iar în funcţie de cereri şi de numărul de turişti, se pot folosi atelaje mai mari. 

Aventura pe sania condusă de cai printre sute de case ţărăneşti include un traseu de 10 kilometri. Pe care domnul Sami îl face aproape 24 de ore din 24. Iarna, Muzeul Astra este deschis zilnic între orele 9 şi 17. Un nilet de acces acolo costă 25 de lei.

Plimbarile cu sania trasa de cai reprezinta principala atractie turistica a Muzeului in aer liber din Sibiu, cel mai mare de acest gen din Europa. In acest fel turistii au ocazia sa descopere o lume de basm, cea a satului romanesc de odinioara, mai ales ca si peisajele sunt unice in aceasta perioada a anului. Plimbarile sunt contracost, iar de restul se ocupa vizitiul muzeului, cel care va poarta intr-o calatorie care cu siguranta o sa va aminteasca de perioada copilariei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Plimbare cu sania trasă de cai, la muzeul din Dumbrava Sibiului