Antena Meniu Search
x

Ploaia a inundat Capitala

Codul galben de ploaie şi grindină i-a prins nepregătiţi pe bucureşteni.O aversă de numai 20 de minute a înfundat canalizările pe câteva străzi, iar oamenii s-au trezit blocaţi de inundaţii

Vezi și

Codul galben de ploaie şi grindină i-a prins nepregătiţi pe bucureşteni. O aversă de numai 20 de minute a înfundat canalizările pe câteva străzi, iar oamenii s-au trezit blocaţi de inundaţii

Apa le-a stricat maşinile câtorva şoferi, iar călătorii unor tramvaie au aşteptat şi două ore să fie duşi la destinaţie. Nu puţini au fost cei care au luat-o desculţi spre case, prin apa până la genunchi. 

În apropierea unui bulevard din capitală, câţiva bucureşteni umblă desculţi. Au pornit la drum cu maşinile, fără să le treacă prin minte că vor avea nevoie de cizme.

Motoarele maşinilor s-au înecat în lacurile formate pe străzi, iar şoferii sunt nevoiţi să-şi continue drumul pe jos. Nici mijloacele de transport în comun n-au funcţionat mai bine.

Dintr-un tramvai, călătorii privesc prin geamuri urmările codului galben. Oamenii nu se gândeau că o să-i prindă furtuna afară.

Ploaia a doborât mai mulţi copaci, iar zece maşini a fost avariate. Apa de pe străzi s-a revărsat şi câteva magazine. Într-un final autorităţile s-au grăbit să desfunde canalizarea din zonele cu probleme, iar traficul rutier a fost reluat în condiţii normale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ploaia a inundat Capitala