Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ploaia torenţială din Argeş a luat tribut trei vieţi

Ploaia torenţială care a căzut aseară în Argeş a luat tribut trei vieţi. Şoferul unui autoturism nu a ţinut cont că drumul e umed şi a pierdut controlul volanului. A derapat şi s-a răsturant cu maşina pe şosea, iar apoi s-a lovit de un TIR

de Redactia Observator

la 21.08.2015 , 08:40

Ploaia torenţială care a căzut aseară în Argeş a luat tribut trei vieţi. Şoferul unui autoturism nu a ţinut cont că drumul e umed şi a pierdut controlul volanului. A derapat şi s-a răsturant cu maşina pe şosea iar apoi s-a lovit de un TIR

Cei trei bărbaţi mergeau spre Piteşti când şoferul a pierdut controlul volanului. Din cauza vitezei şi a ploii torenţiale maşina a ajuns în calea unui tir.

După ce a lovit tirul, maşina a zburat de pe şosea direct într-un stâlp de electricitate. De aici a ricoşat din nou şi s-a oprit pe câmp. Şirul de impacturi a fost atât de violent încât toţi cei trei bărbaţi au rămas captivi în maşină.

Vezi și

Medicii nu au putut decât să constate decesul bărbaţilor.

Unul dintre bărbaţi avea în buzunar o înştiinţare de la Parchet. Era acuzat de înşelăciune, iar procurorii îl anunţau de măsura controlului judiciar luată împotriva lui.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Ploaia torenţială din Argeş a luat tribut trei vieţi