Antena Meniu Search
x

Ploile torenţiale fac prăpăd în Banat

Sute de familii din Caraş-Severin şi Arad au casele şi curţile pline de apă şi noroi după ce noaptea trecută s-au rupt norii

Vezi și

Sute de familii din Caraş-Severin şi Arad au casele şi curţile pline de apă şi noroi după ce noaptea trecută s-au rupt norii

După o ploaie de doar jumătate de oră, străzile din Bocşa au fost acoperite de ape. Sute de familii au cerut ajutor la 112. Canalizarea a cedat şi le-a umplut casele şi curţile cu mizerie! Oamenii sunt furioşi. Spun că multe dintre căminele de apă au fost acoperite ilegal de construcţii şi nimeni nu a plătit.

Ploaia a adus dezastrul şi în Arad. La Zăbrani, un canal colector s-a revarsat peste sat. Până în zori oamenii au scos apa din case. Pompierii din trei localităţi au venit în ajutorul oamenilor. Au făcut diguri din saci de nisip şi au scos apa cu motopompele.

30 de gospodării au fost inundate, iar în sase locuinţe a fost distrus mobilierul şi electrocasnicele. Pericolul nu a trecut. Cel puţin până vineri meteorologii anunţă vreme instabilă cu ploi şi vânt puternic în jumătatea de sud a ţării, dar şi în zona estică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ploile torenţiale fac prăpăd în Banat