Antena Meniu Search
x

Ploşniţele au invadat căminele studenţeşti din București

Ploşniţele au invadat căminele studenţeşti din București. Mai mulţi studenţi povestesc că au ajuns la camera de gardă din cauza muşcăturilor. De teama insectelor, îşi ţin acum lucrurile sigilate în pungi de plastic. De cealaltă parte, admistratorii căminelor dau vina chiar pe studenţi.

de Redactia Observator

la 12.08.2019, 22:11

Vezi și

Ploşniţele au invadat căminele studenţeşti din București. Mai mulţi studenţi povestesc că au ajuns la camera de gardă din cauza muşcăturilor. De teama insectelor, îşi ţin acum lucrurile sigilate în pungi de plastic. De cealaltă parte, admistratorii căminelor dau vina chiar pe studenţi. Susţin că pachetele aduse de ei de afară conţin şi ploşniţe.

Cu răni pe tot corpul. Aşa a ajuns la camera de gardă a Institutului de Boli Infecţioase un tânăr din Bucureşti. Spune că a găsit ploşniţe în camera de cămin de la Universitatea de Arte. La fel a păţit şi o altă colegă.

Dacă iniţial a negat, administratorul căminului a recunoscut că nu ştie de unde au apărut insectele. Spune ca nu au mai fost ploşniţe până acum, deci cel mai probabil studenţii sunt găsiţi vinovaţi pentru că le-au adus de undeva.

Ploşniţele nu au ajuns doar în centrul Capitalei. Şi în căminele din Militari, studenţii vorbesc despre aceeaşi problemă.

Chiar dacă nu transmit boli infecţioase, medicii spun că ploşniţele pot provoca reacţii alergice grave.

Sunt condiţii pentru care studenţii plătesc şi peste 400 de lei pe lună. Ca să scape de ploşniţe, administratorii trebuie să ceară dezinsecţii generale repetate. O dată la trei luni, aşa cum prevede legea, nu va fi de ajuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ploşniţele au invadat căminele studenţeşti din București