Antena Meniu Search
x

Ploua in sectia de maternitate a Spitalului Judetean Neamt

Ploaia din ultimele zile a dat peste cap si activitatea spitalelor. S-au facut evacuari in Spitalul Judetean de Urgenta Neamt.

Vezi și

Spitalul Judetean Neamt. Intr-un salon reabilitat de curand, peretii frumos varuiti dau deja semne de oboseala. Pana acum, aici stateau mame cu copii, dar ploile din ultimele zile au crestat urme adanci in tavan. De sub stratul proaspat de tencuiala, firele de electricitate atarna amenintatoare.

“Noi am luat decizia, la nivel de sectie, de a evacua acest salon si de a nu mai permite internarea mamelor si a copilasilor “, a declarat Georgeta Vintea, sef de sectie la maternitatea Spitalului Judetean Neamt.

O camera de spital inchisa inseamna o mare pierdere de spatiu. Mai ales in aceasta perioada.

“In iulie si august, este cunoscut statistic in sectia obstetrica, numarul de nasteri este mai mare, numarul gravidelor care se interneaza este mai mare”, a mai spus medicul Georgeta Vintea.

In timp ce ploaia inchide saloanele functionale, un alt etaj e sub lacat. E noua sectie de maternitate, dotata cu aparatura ultramoderna si reabilitata cu o suma de 10 milioane de lei. Dar care nu poate fi deschisa pentru ca.lipseste o semnatura.

Apa a ajuns si in sala de urgente, chiar in timpul unei operatii. Deocamdata, nu sunt solutii. Anual, in maternitatea din Neamt se nasc 2.300 de copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Ploua in sectia de maternitate a Spitalului Judetean Neamt