Antena Meniu Search
x

Poartă uniforma Ministerului de Interne dar au şi multe alte calităţi. Zeci de poliţişti, jandarmi dar şi pompieri şi-au demonstrat talentul muzical şi nu numai

Zeci de poliţişti, jandarmi dar şi pompieri şi-au dat întâlnire la Festivalul Naţional al Artiştilor Amatori din M.A.I.

Vezi și

Zeci de poliţişti, jandarmi dar şi pompieri şi-au dat întâlnire la Festivalul Naţional al Artiştilor Amatori din M.A.I., organizat la Neamţ, pentru a-şi demonstra talentul muzical şi nu mai. Pe scenă, oamenii legii s-au întrecut în acorduri de muzică uşoară, folk, muzica populară, dar şi instrumentală!

Două zile de cântec şi veselie, dar şi de competiţie! Aşa s-ar putea descrie „Festivalul Naţional al Artiştilor Amatori din M.A.I." Fie că vorbim de poliţişti, jandarmi sau pompieri, cu toţii şi-au lăsat uniformele acasă şi au urcat cu încredere, pe scenă.

Agent şef, Marius Coşerariu, organizatorul evenimentului: <<Este cea de-a opta ediţie a acestui festival, care a început în anul 2008, la Şcoala de Poliţie "Vasile Lascăr", din Câmpina. Următoarele ediţii s-au desfăşurat la Centrul Cultural "Mihai Eminescu", al municipiului Târgu Mureş, iar de anul acesta sperăm, cât voi mai fi şi eu în stare, să ţinem acest festival la Taşca.>>

Angajaţii ministerului de Interne şi-au demonstrat talentul în faţa publicului format şi din mulţi colegi de breaslă. Prestaţiile au fost însoţite, bineînţele, de ropote de aplauze.  

Carmencita Lungu, IPJ Giurgiu: "Este o iniţiativă foarte bună, plecând de la ideea că este o posibilitate de a ne afirma şi de a ne afişa sufletul şi de a ne arăta calităţile vocale."

Comisar şef, Gabriel Ilie, de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Buzău: "Am concurat la secţiunea Folk individual cu două piese şi la secţiunea Folk împreună cu un coleg de la centrul medical judeţean Buzău."

Festivalul s-a terminat cu un spectacol de gală în care s-au oferit şi numeroase premii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Poartă uniforma Ministerului de Interne dar au şi multe alte calităţi. Zeci de poliţişti, jandarmi dar şi pompieri şi-au demonstrat talentul muzical şi nu numai