Antena Meniu Search
x

Poezie sfâșietoare pentru Livia, fetiţa de 3 ani care s-a înecat în piscina din curtea casei: "Rămâi fericită, Icoana mea iubită..."

Durere fără margini într-o familie din comuna argeșeană Călinești, după ce o fetiță de doar trei ani s-a înecat în piscina din fața casei, construită în urmă cu doar o lună. A fost de ajuns ca părinţii să o piardă din ochi pentru o clipă pentru ca micuța să-și găsească sfârșitul.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 26.08.2019, 18:18

Poezie sfâșietoare pentru Livia, fetiţa de 3 ani care s-a înecat în piscina din curtea casei
Fetiţa de numai trei ani s-a înecat în piscina din curtea casei, construită în urmă cu o lună - http://www.ziartop.ro

Durere fără margini într-o familie din comuna argeșeană Călinești, după ce o fetiță de doar trei ani s-a înecat în piscina din fața casei, construită în urmă cu o lună. A fost de ajuns ca părinţii să o piardă din ochi pentru o clipă pentru ca micuța să-și găsească sfârșitul.

Era ora 20.00 când ambulanţa a fost chemată de urgenţă în localitatea Călinești, din județul Arges. O familie a sunat disperată că fetiţa s-a înecat în piscina casei

Părinţii erau acasă, împreună cu mai multe rude care veniseră în vizită. În acest timp, fetiţa se juca în piscină, cu un văr mai mare. La un moment dat, băiatul a plecat, iar fata a rămas singură în apă.

Mama a leșinat când și-a văzut copila înecată

Când şi-a văzut fetiţa nemişcată, în piscină, mama a scos-o repede. Apoi, în stare de şoc, şi-a pierdut cunoştinţa. Medicii sosiți imediat la fața locului au început manevrele de resuscitare, după care au plecat spre Spitalul de Pediatrie din Piteşti.

Manevrele au continuat şi în ambulanță, aproape 16 kilometri, iar la spital copilul a fost preluat de mai mulţi doctori. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru fetița de trei ani.

Potrivit ziartop.ro, tatăl Liviei a postat o poezie emoţionantă pe Facebook, în care își exprimă regretele și-i cere iertare pentru că nu i-a oferit mai mult timp pentru a fi împreună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tragedia a avut loc miercuri, pe 21 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Poezie sfâșietoare pentru Livia, fetiţa de 3 ani care s-a înecat în piscina din curtea casei: "Rămâi fericită, Icoana mea iubită..."