Antena Meniu Search
x

Polițiști răniți în timpul unor percheziţii la un depozit ilegal de alcool. Un cazan cu țuică a explodat în fața agenților!

Mobilizarea impresionantă pentru salvarea a doi poliţişti şi a unui muncitor din Maramureş. Cei trei au fost răniţi în timpul unor percheziţii la un depozit ilegal de alcool. Un cazan de ţuică le-a explodat în faţă

Vezi și

Mobilizarea impresionantă pentru salvarea a doi poliţişti şi a unui muncitor din Maramureş. Cei trei au fost răniţi în timpul unor percheziţii la un depozit ilegal de alcool. Un cazan de ţuică le-a explodat în faţă

Cum s-a dat alarma la 112, un elicopter şi un avion medical au zburat într-acolo. Unul dintre poliţişti şi angajatul depozitului au fost trimişi în stare critică la Bucureşti.

Mai multe echipaje de poliţie le-au deschis drumul salvărilor până la aeroport. Acolo aşteptau un elicopter şi o aeronavă SMURD. Unul dintre pacienţi avea trupul plin de bandaje. Şi cel de-al doilea era tot o rană vie.

Victimele, un poliţist şi un muncitor, au fost trimise la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Starea lor este critică, spun medicii din Baia Mare.

În starea cea mai gravă este poliţistul. Arsurile pe căile respiratorii îi pun cel mai mult viaţa în pericol, spun medicii. În explozie, a fost rănit şi un coleg de la trupele speciale, dar el a avut mai mult noroc. Aseară, cei doi poliţişti au mers la o fabrică ilegală de alcool din localitatea Buşag să ridice mai multe probe după ce de dimineaţă avuseseră loc descinderi acolo. Printre probe, era şi cazanul în care se fierbea alcool.

Cu ocazia percheziţiilor, a fost identifcat instalaţia de procudere a alcoolului în stare de funcţionare iar în incinta societăţii comerciale percheziţionate au fost găsite mai multe recipiente cu alcool.

Poliţiştii nu şi-au dat seama că instalaţia de ţuică era sub presiune. Când au vrut s-o ridice, le-a explodat în faţă.

Suflul devastator a ajuns şi la muncitor. Unul dintre agenţi a scăpat cu răni uşoare. Medicii luptă acum să-i salveze pe ceilalţi doi bărbaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Polițiști răniți în timpul unor percheziţii la un depozit ilegal de alcool. Un cazan cu țuică a explodat în fața agenților!