Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţia a destructurat o grupare de traficanţi de droguri din Timiş. Membrii grupării cultivau cannabis, în GHIVECE, pe BALCON

Procurorii de la DIICOT au destructurat o grupare de traficanţi de droguri din judeţul Timiş. Au fost efectuate percheziţii în zece locaţi, iar mai multe persoane au fost duse la poliţie pentru audieri.

de Redactia Observator

la 19.06.2017 , 10:04

Procurorii de la DIICOT au destructurat o grupare de traficanţi de droguri din judeţul Timiş. Au fost efectuate percheziţii în zece locaţii, iar mai multe persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri.

Potrivit presei locale, membrii grupării creşteau cannabis, pe balcon, în ghivece. Drogurile erau, ulterior, vândute în discotecile din judeţ.

Potrivit autorităţilor, gruparea funcţiona de aproape doi ani, iar stupefiantele ajungeau chiar şi la copii de 12-13 ani.

Articolul continuă după reclamă

Anchetatorii, citaţi de presa locală, susţin că seminţele de cannabis au fost aduse din Olanda.

Pe acelaşi subiect

Ofiţeri sub acoperire au cumpărat de mai multe ori canabis, operaţiunile fiind desfăşurate sub supraveghere, pentru a-i prinde pe suspecţi.

În cadrul percheziţiilor de luni dimineaţă, poliţiştii au descoperit pe un balcon 55 de ghivece cu plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Mai multe persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT Timişoara, fiind acuzate de trafic de droguri de risc.

Citeşte şi: CUTREMUR în România, în această dimineaţă! Seismul s-a produs în Vrancea, la 74,5 kilometri adâncime

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Poliţia a destructurat o grupare de traficanţi de droguri din Timiş. Membrii grupării cultivau cannabis, în GHIVECE, pe BALCON