Antena Meniu Search
x

Poliţist erou din Călăraşi ameninţat de interlopul Adrian Corduneanu, zis "Beleaua", abia eliberat din închisoare

Interlopul Adrian Corduneanu, zis "Beleaua", considerat unul dintre cei mai periculoşi infractori români şi abia eliberat din închisoare, a ameninţat pe Facebook un poliţist erou din Călăraşi. Pe lângă Corduneanu şi alte persoane au lansat ameninţări către poliţist.

de Redactia Observator

la 04.05.2019, 15:16

Interlopul Adrian Corduneanu, zis "Beleaua", considerat unul dintre cei mai periculoşi infractori români şi abia eliberat din închisoare, a ameninţat pe Facebook un poliţist erou din Călăraşi.

Pe lângă Corduneanu şi alte persoane au lansat ameninţări către poliţist. Poliţia din Călăraşi a demarat cercetările în acest caz.

Poliţist erou din Călăraşi, ameninţat de interlopi pe Facebook

Un poliţist decorat din Călăraşi, considerat erou de comunitate, a primit ameninţări publice pe Facebook de la interlopul Adrian Corduneanu şi apropiaţi ai acestuia. Poliţia din Călăraşi a demarat imediat cercetările.

Pe acelaşi subiect

Poliţistul s-a făcut remarcat după ce a reuşit să salveze 40 de oameni aproape degeraţi dintr-un tren înzăpezit pe şine aproape 12 ore. El i-a cărat pe toţi la postul de poliţie, unde le-a dat ceai cald, mâncare şi pături să se încălzească.

Adrian Corduneanu a fost eliberat la începutul lunii aprilie din penitenciar, fiind iertat de 2 ani de puşcărie, printr-o decizie dată de magistrații Tribunalului Cluj. Adrian Corduneanu era condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Poliţist erou din Călăraşi ameninţat de interlopul Adrian Corduneanu, zis "Beleaua", abia eliberat din închisoare