Antena Meniu Search
x

Politist batut crunt de un grup de tineri petrecareti din Bucuresti

Un politist din Capitala a fost mutilat doar pentru ca si-a facut meseria. A vrut sa-i legitimeze pe cativa scandalagii care se distrau cu muzica la maximum. Politistul are mandibula rupta si va fi operat pentru a doua oara. Bataia a fost filmata de o camera de supraveghere.

Vezi și

Un scandal pe o strada din sectorul 2 si un apel la 112. In zona a fost trimis un echipaj format din doi agenti, un politist si o politista. In imagini se vede cum politistul incearca sa intre in curtea scandalagiilor. Le-a cerut actele, dar petrecaretii au facut scut in fata lui. Apoi l-au prins ca-ntr-o menghina la mijloc si l-au lovit cu pumnii.

Conflictul a pornit de la manelele date prea tare. Un echipaj de sectia 7 a venit, dar unul dintre politisti a fost batut de petrecareti atat de tare incat a ajuns la spital cu mandibula fracturata.

Ca sa scape de batausi, politistul a scos pistolul. Spiritele s-au linistit de abia dupa ce in zona au venit inca cinci masini de politie, iar scandalagii au fost dusi la sectie. Nimeni nu a fost retinut.

Politistul a fost internat in spital. A fost operat si urmeaza sa mai fie supus unei interventii chirurgicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Politist batut crunt de un grup de tineri petrecareti din Bucuresti