Antena Meniu Search
x

Un poliţist a fost bătut de un campion de box

Un poliţist din Bicaz a fost bătut cu bestialitate de un grup de tineri. Unul dintre agresori este campion la box în Spania.

Vezi și

 Un poliţist din Bicaz a fost bătut cu bestialitate de un grup de tineri. Unul dintre agresori este campion la box în Spania. Bătaia se pare că ar fi pornit de la o răzbunare cu ţintă directă - poliţistul.

Conflictul a izbucnit aprape de închiderea programului după o noapte în care toată lumea s-a distrat într-o discotecă din Bicaz. La un moment dat, un tânăr de 24 de ani ar fi venit la masa la care era poliţistul împreună cu alţi doi prieteni şi ar fi întrebat dacă poate să stea cu ei.

Ar fi fost refuzat şi, imediat a pus mâna pe telefon şi a chemat ajutoare cărora le-a cerut să-i aplice poliţistului o corecţie. Ploaia de lovituri, înregistrată de camerele de supraveghere ale discotecii, a continuat minute în şir. Primele date ale anchetei nu exclud varianta ca poliţistul să fi fost ţinta unei răzbunări.

În urmă cu câteva luni făcuse un dosar pentru tulburarea liniştii publice unui cumnat al agresorului. Cei trei agresori, printre care şi campionul de box, deşi au fost identificaţi de poliţişti nu au fost încă toţi audiaţi. Doi dintre ei ar fi fugit în Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist a fost bătut de un campion de box