Antena Meniu Search
x

Poliţist din Buzău ucis de o albină

Un poliţist din Buzău a murit după ce l-a înţepat o albină. Bărbatul era în concediu şi îşi ajuta tatăl să verifice stupii. A simţit o înţepătură în cap şi apoi a intrat în şoc. S-a sufocat în Salvare, iar medicii l-au resuscitat peste o oră în curtea spitalului

Vezi și

Un poliţist din Buzău a murit după ce l-a înţepat o albină. Bărbatul era în concediu şi îşi ajuta tatăl să verifice stupii. A simţit o înţepătură în cap şi apoi a intrat în şoc. S-a sufocat în Salvare, iar medicii l-au resuscitat peste o oră în curtea spitalului. 

Era diabetic, hipertensiv şi avea probleme cardiace. Cu toate astea, agentul nu s-a gândit nicio clipă că o simplă albină îi poate pune viaţa în pericol. S-a apropiat de stupi fără echipament de protecţie. La un moment dat, a simţit o înţepătură în creştetul capului.

Şi totuşi în lume albinele ucid, anual, peste 100 de oameni. Şocul anafilactic apare, de regulă, la câteva zeci de minute de la înţepătură. intra cartonul Iniţial, victimele simt mâncărimi puternice şi apoi faţa li se umflă. Respiră tot mai greu, tensiunea scade şi îşi pot pierde cunoştinţa.

Pentru agentul Cornel Petre, a fost prea târziu. Avea numai 38 de ani şi era tatăl unei fetiţe de patru ani. Medicii trebuie să stabilească acum dacă inima lui s-a oprit doar din cauza unei albine sau dacă a suferit un infarct.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Poliţist din Buzău ucis de o albină