Antena Meniu Search
x

GEST INCREDIBIL. Poliţist lovit cu FURCA, într-un bar din Olt. Agresorul a fost reţinut

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Milcov, care a lovit un poliţist cu o furcă, a fost reţinut de procurori şi va fi prezentat joi Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă, anunţă un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Milcov, care a lovit un poliţist cu o furcă, a fost reţinut de procurori şi va fi prezentat joi Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă, anunţă un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu două zile, într-un bar din comuna Milcov, unde un echipaj format din doi agenţi de poliţie a intervenit, la solicitarea barmanului, pentru că un bărbat provoca scandal.

'Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus prin ordonanţa din seara zilei de 19.04.2017, ora 20,00, reţinerea inculpatului T.A., în vârstă de 44 ani, din com. Milcov, jud.Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj comis prin violenţă şi ameninţare asupra a doi lucrători de poliţie din cadrul IPJ Olt (...). În fapt, s-a reţinut că, în cursul zilei de 18.04.2017, cei doi agenţi de poliţie din cadrul IPJ Olt, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, s-au prezentat la barul SC TUDOR ELFY FRESH SRL Milcov, întrucât s-a cerut intervenţia acestora de către barman, ca urmare a faptului că o persoană de sex bărbătesc (inculpatul TA), provoca scandal', se arată în comunicat.

Conform sursei citate, poliţiştii au fost ameninţaţi, iar unul dintre ei a fost lovit cu o furcă de bărbatul care provocase scandal.

'În acea împrejurare, victimele au fost ameninţate, iar una dintre acestea, respectiv V.A., a fost lovită cu o furcă de către inculpatul T.A., fiindu-i provocate leziuni traumatice pentru a căror vindecare i-au fost necesare 1-2 zile de îngrijiri medicale. Din constatările preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Olt rezultă că leziunea traumatică prezentată de către victima V.A., agent de poliţie în cadrul IPJ Olt, a putut fi produsă prin lovire cu un corp ascuţit şi, ca distribuţie topografică, poate pleda pentru o leziune de apărare', precizează procurorii.

În comunicat se menţionează că bărbatul acuzat de infracţiunile de ultraj comis prin violenţă şi ameninţare a lucrătorilor de poliţie este din satul Ulmi, comuna Milcov, a mai comis fapte penale, inclusiv infracţiuni de acelaşi gen şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice atunci când a comis faptele pentru care a fost reţinut.

Procurorii vor solicita joi judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » GEST INCREDIBIL. Poliţist lovit cu FURCA, într-un bar din Olt. Agresorul a fost reţinut