Antena Meniu Search
x

Poliţist lovit în misiune

Un poliţist din Hunedoara aflat în misiune a ajuns la spital în stare gravă după ce un tânăr a pierdut controlul volanului şi a lovit maşina în care se afla agentul.

Vezi și

 Tânărul a fost prins şi reţinut. La locul accidentului a venit mama acestuia care susţinea că ea ar fi condus autoturismul.

Asta în timp ce poliţistul era grav rănit şi transportat de urgenţă la Deva. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele tânărului pentru infracţiunea de părăsire a locului accidentului.

În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se poate stabilii o altă încadrare. El este reţinut şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg pentru luarea măsurilor legale în dosar.

Starea poliţistului este destul de gravă spun medicii. El este supravegheat pe secţia ATI a spitalului Judeţean de Urgenţă Deva. Cadrele medicale de acolo nu exclud apariţia unor complicaţii dar spun că tânărul poliţist este stabil acum.

Accidentul s-a produs aseară, între Deva şi Haţeg. Poliţistul se afla la bordul maşinii personale şi se întorcea acasă după o misiune. Un şofer care venea din spate l-a lovit violent cu maşina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Poliţist lovit în misiune