Antena Meniu Search
x

Poliţist rămas fără casă de Paște

Paştele a fost trist pentru un poliţist din Bucureşti. A fost nevoit să stea cu familia sa în casa altora. Pe a lui a pierdut-o în urma unui incendiu. Au rămas doar pereţii înnegriţi de fum. Flăcările n-au iertat nimic.

Vezi și

 Singura dorinţă a familiei poliţistului este să aibă din nou un acoperiş deasupra capului. La sfârşitul lunii trecute, totul s-a schimbat în familia Niculae.

Au pierdut agoniseala de-o viaţă şi bucuria celor două fete de a copilări acasă. Din locuinţa lor au mai rămas doar câţiva pereţi înnegriţi de fum. Dan, aşa cum îi spun colegii de muncă, lucrează de o viaţă în poliţie.

A văzut multe în meseria lui. Însă cel mai dureros a fost să-şi scoată cele două fete din casă şi să le ţină în stradă. Nu ştia unde să le ducă din calea flăcărilor. Le-au sărit în ajutor cunoscuţii dar şi necunoscuţii.

Acum locuiesc la un coleg de muncă. Iar de la primărie au primit o garsonieră, provizoriu, până când casa lor va fi refăcută. Au rămas fără acoperişul de deasupra capului, dar şi fără câinele pe care Dan a încercat din răsputeri să-l salveze.

Au trecut prin foc, dar au rămas împreună. Sunt o familie unită, însă au nevoie de o casă în care cele două fete să se simtă din nou în siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Poliţist rămas fără casă de Paște