Antena Meniu Search
x

Politist rutier atacat cu cutitul

Ca sa scape de un dosar penal l-a lovit pe un politist cu pumnii si apoi a incercat sa-l atace cu un cutit. A facut-o un buzoian dupa ce a fost prins pe motocicleta fara permis

Vezi și

Trebuia sa fie un control de rutina, dar s-a transformat intr-o misiune dificila pentru agentii care au incercat sa-l traga pe dreapta pe motociclist. Barbatul i-a ocolit, iar agentii au pornit pe urmele lui.

Dupa zece kilometri, politistii au reusit sa-l prinda de motociclist. Si-au dat seama si de ce nu a vrut sa opreasca. Nu avea carnet de conducere. Barbatul a vrut sa scape cu orice pret asa ca l-a lovit pe unul dintre agenti. “Faptuitorul a ripostat, a lovit un lucrator de politie in zona fetei, dupa aceea cu un cutit a incercat sa-l loveasca, imprejurimi in care agentul de politie a folosit arma din dotare”, a explicat procurorul criminalist Iulian Mocanu.

Doua gloante l-au nimerit in mana pe agresor. Asta nu l-a impiedicat pe barbat sa fuga. “Politistul era cu pistolul in mana, era plin de sange pe fata si celalalt coleg suna probabil sa cera ajutoare”, a povestit un sofer.

Ceilalti soferi i-au acordat politistului primul ajutor. La spital a ajuns si motociclistul impuscat. Amandoi au ramas internati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Politist rutier atacat cu cutitul