Antena Meniu Search
x

Polițist din IPJ Suceava, fotografiat la bere cu Adrian Corduneanu, zis Beleaua

Dan Negură, un polițist din cadrul IPJ Suceava, a fost fotografiat la bere alături de un cunoscut membru al lumii interlope din Iași, Adrian Corduneanu, zis Beleaua.

de Redactia Observator

la 04.10.2019, 18:18

Dan Negură și Adrian Corduneanu
Dan Negură, de la IPJ Suceava, alături de Adrian Corduneanu, zis Beleaua - Facebook | Ziarul de Iași

Dan Negură, un polițist din cadrul IPJ Suceava, a fost fotografiat la bere alături de un cunoscut membru al lumii interlope din Iași, Adrian Corduneanu, zis Beleaua.

În fotografiile obținute de publicația Ziarul de Iași se poate observa cum Dan Negură, de la Serviciul de Investigaţii a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, stă la picină și ciocnește o halbă de bere alături de Adrian Corduneanu.

Mai mult, scrie sursa citată, cei doi și-au dat like-uri și comentarii unul altuia, la mai multe fotografii postate pe Facebook.

Inițial, ofțerul a negat categoric că el ar fi cel din poză, iar după convorbirea avută cu jurnaliștii ieșeni profilul de Facebook unde au apărut imaginile a fost dezactivat.

Ulterior, acesta a fost din nou activat, în cursul zilei de vineri. "Am mai avut un profil de Facebook, dar l-am dezactivat (şters). Beleaua are vreo zece profiluri, nu şti care e real şi care nu. Este la limită", le-a spus poliţistul reporterilor de la Ziarul de Iasi.

Conform sursei citate, întrebat dacă îl cunoaște pe Adrian Corduneanu sau dacă s-a întâlnit cu el, polițistul a afirmat că a lucrat și la investigații judiciare, acolo unde a cunoscut multe persoane, prin "natura meseriei". Ulterior, a precizat că este bulversat.

Acum, Dan Negură este cercetat de către IPJ Suceava.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Îmi aștept sentința", a declarat ofițerul, potrivit Ziarul de Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Polițist din IPJ Suceava, fotografiat la bere cu Adrian Corduneanu, zis Beleaua