Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist suspectat de trafic de droguri

Timp de mai multe luni, un poliţist din Galaţi s-a gândit să-şi rotunjească veniturile. Sigur, nu din salariu ci din. traficul de droguri

de Redactia Observator

la 10.12.2014 , 13:40

Timp de mai multe luni, un poliţist din Galaţi şi-a rotunjit veniturile. Sigur, nu din salariu ci din. traficul de droguri

Agentul de poliţie primea drogurile de mare risc prin poştă. Le depozita o anumită perioadă şi apoi, tot el împreună cu alţi trei complici, s-ar fi ocupat de distribuirea către alţi dealeari.

Chiar ieri, poliţiştii din Brăila dar şi cei din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române l-au prins în flagrant pe colegul lor. Bărbatul abia ridicase un pachet plin cu droguri. Agent de poliţie într-o localitate aflată la 75 de kilometri de Galaţi, proaspăt absolvent al şcolii anul trecut, individul era bine organizat.

Vezi și

Locuia în Brăila şi făcea naveta în Galaţi, la Drăguşeni, acolo unde lucra la o secţie de poliţie. Dar afacerile dubioase erau făcute doar în cercul de cunoştinţe de acasă, în Brăila. Tânărul nu ar fi acţionat niciodată singur. Ci împreună cu alţi trei indivizi. Iar coletele care conţineau drogurile de risc şi de mare risc erau primite numai prin poştă.

Teoretic, nu ar fi fost nimic bătător la ochi. Dar ca să fie siguri, pachetele erau depozitate o anumită perioadă, după ce erau ridicate. Abia apoi, când considera că nimeni nu bănuieşte nimic, chiar poliţistul s-ar fi ocupat personal de vânzarea stupefiantelor unor alţi indivizi care mai apoi le plasau pe piaţa consumatorilor.

Astăzi, au fost făcute şi şapte percheziţii domiciliare în acest caz, la locuinţele mai multor suspecţi, atât în judeţul Brăila cât şi în Galaţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Poliţist suspectat de trafic de droguri