Antena Meniu Search
x

Poliţiști CORUPŢI de la Rutieră, prinși în timp ce primeau șpagă!

Doi agenţi ai Poliţiei Rutiere din Bistriţa-Năsăud au fost prinşi în flagrant de colegii de la DGA, structura Anticorupţie din cadrul Ministerului de Interne!Agenţii sub acoperire au încălcat - în mod deliberat - mai multe reguli de circulaţie şi, previzibil, au fost traşi pe dreapta. Le-au oferit bani poliţiştilor de la Rutieră, ca să scape de amendă. Iar aceştia, fără să bănuiască absolut nimic, i-au luat.

Vezi și

Doi agenţi ai Poliţiei Rutiere din Bistriţa-Năsăud au fost prinşi în flagrant de colegii de la DGA, structura Anticorupţie din cadrul Ministerului de Interne! Agenţii sub acoperire au încălcat, în mod deliberat, mai multe reguli de circulaţie şi, previzibil, au fost traşi pe dreapta. Le-au oferit bani poliţiştilor de la Rutieră, ca să scape de amendă. Iar aceştia, fără să bănuiască absolut nimic, i-au luat.

Ulterior, cei de la DGA au făcut mai multe percheziţii atât la sediul Poliţiei Judeţene, dar şi în locuinţele agenţilor prinşi în flagrant. În final, cei de la Anticorupţie au găsit încă doi poliţişti corupţi. Toţi cei patru agenţi de la Rutieră au fost arestaţi - astăzi - pentru 30 de zile, sub acuzaţia de luare de mită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Poliţiști CORUPŢI de la Rutieră, prinși în timp ce primeau șpagă!