Antena Meniu Search
x

Doi poliţişti au sărit în lacul Fundeni pentru a salva o femeie (Video)

Doi poliţişti au sărit în lacul Fundeni, după ce au observat o femeie în apă, reuşind să ajungă la ea şi să o aducă la mal. Acţiunea de salvare a fost filmată. Femeia a fost apoi preluată de un echipaj medical şi transportată la spital.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.05.2019, 22:13

Doi poliţişti au sărit în lacul Fundeni pentru a salva o femeie (Video) Vezi și

Doi poliţişti au sărit în lacul Fundeni, după ce au observat o femeie în apă, reuşind să ajungă la ea şi să o aducă la mal. Acţiunea de salvare a fost filmată.

Femeia a fost apoi preluată de un echipaj medical şi transportată la spital.

Doi poliţişti au sărit în lacul Fundeni pentru a salva o femeie

O femeie care a căzut în lacul Fundeni a fost salvată de doi polițiști care au sărit în apă și au adus-o la mal, după care aceasta a fost transportată la spital, potrivit Poliției Capitalei.

"La ora 18,45, prin apel 112, se anunța faptul că o persoană ar fi căzut accidental în lacul Fundeni și striga după ajutor. Ciprian Georgescu și Constantin Petrache au ajuns primii în zona indicată, unde nu au irosit nicio clipă și au sărit în apă, la scurt timp aducând la mal o femeie, care a fost imediat preluată de un echipaj medical. Acum e la spital și sperăm să fie bine. Mulțumim, stimați colegi! Jos pălăria în fața voastră!", precizează Direcția Generală de Poliție a Municipiului București pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Doi poliţişti au sărit în lacul Fundeni pentru a salva o femeie (Video)