Antena Meniu Search
x

Poliţiştii locali din Iaşi dezumflă roţile bicicletelor din oraş: "Dacă nu sunt regulamentare!" (video)

Poliţiştii din Iaşi dezumflă roţile bicicletelor din oraş, considerând că acestea nu sunt regulamentare. O filmare cu doi agenţi care scot vintilele din cauciucuri a devenit virală pe Faebook.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.08.2019, 13:25

Biciclete desumflate de poliţisti, la Iasi
Poliţiştii din Iaşi desumflă roţile bicicletelor din oraş: "Dacă nu sunt regulamentare!" - Captură video

Poliţiştii locali din Iaşi dezumflă roţile bicicletelor din oraş, considerând că acestea nu sunt regulamentare. O filmare cu doi agenţi care sot vintilele din cauciucuri a devenit virală pe Faebook.

Un clip video în care doi poliţişti din Iaşi, la Hala Centrală, dezumflă roţile la două biciclete şi îi ceartă pe tinereii care se plimbau cu ele a stârnit indignarea pe Facebook.

"Înţeleg, veniţi, staţi de vorbă, dar nu....", spune unul dintre agenţi, în timp ce scoate vintilul de la o roată. "Dar dacă nu sunt regulamentare, nu aveţi voie să circulaţi.", îl completează colegul lui. Imaginile au fost filmate pe 4 august.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mii de oameni au comentat acţiunea poliţiştilor ieşeni, criticând-o în termeni duri. Cei doi adolescenţi ale căror biciclete sunt lăsate pe jantă stau speriaţi şi privesc cum agenţii le distrug vehicolele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii locali din Iaşi dezumflă roţile bicicletelor din oraş: "Dacă nu sunt regulamentare!" (video)