Antena Meniu Search
x

Polițiștii locali din Târgu Jiu au donat sânge și măști de protecție, de ziua lor

În alţi ani, Ziua Poliţiei Locale era sărbătorită cu parade, expoziţii şi procesiune cu torţe. Anul acesta, însă, coronavirusul a schimbat tradiţia evenimentului, iar ieri, de ziua lor, poliţiştii locali din Târgu Jiu au sărbătorit altfel. Au făcut un cadou nepreţuit şi au donat sânge în plină criză în care pandemia a subţiat drastic lista donatorilor. Şi nu a fost singura lor acţiune. Agenţii au mers apoi în pieţe unde au împărţit oamenilor măşti de protecţie.

de Redactia Observator

la 22.05.2020, 10:56

Vezi și
  • Polițiștii locali au donat sânge
  • Paradele din alți ani, o amintire

Zeci de polițiști locali din Târgu Jiu au donat sânge pentru cei care au atât de multă nevoie de un strop de viață. Printre ei, l-am găsit și pe Gabriel. Ieri a fost dublă sărbătoare pentru el. De ziua lui de naștere, în drum spre serviciu, prima oprire a fost în Centrul de Transfuzii din oraș. Cel mai frumos cadou al lui a fost să ajute chiar și un străin căruia îi trebuie sânge.

GABRIEL TUDOR, POLIȚIST LOCALDe fiecare dată când fac acest lucru simt că ajut pe cineva cu adevărat. Nu este prima dată când donez și o voi mai face de câte ori am ocazia.

O acţiune la care au participat aproape toţi poliţiştii locali din oraş, chiar ieri, de ziua lor.

FLORIN BĂLUȚĂ, DIRECTORUL POLIȚIEI LOCALE TÂRGU JIU - De ziua Poliției Locale, polițiștii locali din Poliţia locală a municipiului Târgu Jiu donează sânge pentru toate persoanele care au nevoie. Sângele înseamnă viaţă. Donează şi tu!

Tichetele de masă pe care le-au primit în schimbul sângelui vor fi și ele donate unor familii nevoiașe din oraș. Faptele bune s-au mutat apoi în piețe din oraș, unde polițiștii locali au împărțit măști de protecție.

Până în acest an, Ziua Poliției Locale era sărbătorită cu mare fast unde avea loc şi o paradă cu torțe la care participau mii de oameni. Așa se deschideau zilele orașului Târgu Jiu, dar pandemia a anulat toate evenimentele de acest gen. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Polițiștii locali din Târgu Jiu au donat sânge și măști de protecție, de ziua lor