Antena Meniu Search
x

Poliţistul anului 2012 şi interlopul Tily Spoitoru, PRIETENI la cataramă

Acum un an, şeful investigaţiilor criminale din Buzău era numit poliţistul anului. Nimeni nu a bănuit atunci legăturile omului în uniformă cu lumea interlopă.

Vezi și

În 2012, în aplauzele colegilor, comisarul Alexandru Tudorel Ştefan primea o diplomă pentru că le-a venit de hac unor hoţi din apartamente care speriaseră Buzăul.

Costel Tudorache, zis Tily Spoitoru, un interlop cunoscut printre cămătari, se bucura atunci de libertate. De câteva luni, însă, a ajuns în spatele gratiilor, în arestul poliţiei Buzău.

Nu a dus-o rău pentru că s-a împrietenit exact cu şeful criminaliştilor din judeţ. Şi a ieşit din arest oricând i-a dorit inima, ajutat de poliţistul anului.

Poliţistul a fost eliberat din funcţia de şef al biroului de investigaţii criminale de la poliţia municipiului Buzău, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Iar procurorii DNA au început urmărirea penală împotriva lui pentru abuz în serviciu. Potrivit anchetatorilor, comisarul s-ar fi ocupat personal de actele prin care a prelungit şederea deţinutului în penitenciarul din Buzău. Pentru pretinse activităţi judiciare.

De fapt, condamnatul şi-a sărbătorit astfel ziua de naştere cu prietenii, a participat la petreceri şi a ajuns chiar la frizerul personal.

Iar pentru regimul preferenţial de care a avut parte, interlopul a contribuit cu materiale de construcţie la renovarea casei poliţistului.

De pe podiumul premianţilor, comisarul buzoaian a ajuns acum în boxa acuzaţilor. În următoarele 30 de zile nu are voie să părăsească ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Poliţistul anului 2012 şi interlopul Tily Spoitoru, PRIETENI la cataramă