Antena Meniu Search
x

Politistul care a calcat sase copii cu masina da vina pe autoturism

Politistul care a calcat sase copii cu masina a fost arestat preventiv. Desi a fost prins baut la volan, politistul a dat vina pe masina! Acum are un copil mort pe constiinta si alti trei foarte grav raniti

Vezi și

A baut si s-a urcat la volan. Cine sa-l opreasca? Doar el e seful politistilor din zona. S-a oprit doar dupa ce a calcat sase copii. Pe unul l-a ucis, pe alti trei i-a desfigurat. A fost arestat preventiv. Principalul cap de acuzare: ucidere din culpa. Victima - un copil cam de varsta fiului sau.

Unul dintre cei trei copii raniti grav a fost transferat la Craiova cu elicopterul. Sansele lui de supravietuire se schimba de la o ora la alta. "Se pare ca in mod spontan, in urma unei defectiuni a pierdut controlul, a intrat intr-un stalp, dintre care a intrat intr-un grup de tineri", a explicat avocatul politistului.

Da vina pe masina, insa nu poate contesta rezultatele probelor de sange. Era baut si nu era la primul accident de acest fel. In urma cu doi ani, a lovit un biciclist cu masina. A fost iertat de superiorii sai. I s-a mai dat o sansa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Politistul care a calcat sase copii cu masina da vina pe autoturism