Antena Meniu Search
x

Politistul care si-a ucis iubita si apoi s-a sinucis a fost inmormantat

Iubire dincolo de moarte. O iubire care va ajunge in ceruri. Politistul care si-a ucis iubita si apoi s-a sinucis a fost inmormantat astazi. Singur, damnat si fara slujba crestina. A lasat in urma patru parinti distrusi. Ai lui si ai Elenei.

Vezi și

O nunta in ceruri. Marius s-a inaltat primul. De dincolo de moarte, o asteapta inca pe Elena.

O iubire frumoasa, pe care parintii Elenei au acceptat-o din prima. Chiar daca Marius era divortat si cu opt ani mai mare decat fata lor, au inteles ca in calea iubirii nu pot sta.

”L-am acceptat, nu numai eu, ci si familia mea ca pe un fiu. Ca eu am pierdut un fiu. Si-am zis, hai c-am mai primit un fiu”, spune, indurerat, Costel Parsa, tatal Elenei.

Dar parintii lui Marius au simtit ca isi pierd propriul fiu in bratele Elenei. Au alungat-o pe fata si au pus bariere de netrecut intre inimile lor. O despartire prea greu de suportat pentru baiat. Marius a crezut ca isi poate implini iubirea dincolo de moarte. Si-a impuscat iubita, s-a impuscat si el.

Patru parinti isi plang acum copiii. Mama lui Marius se lupta cu durerea si remuscarea. Tatal Elenei - cu suferinta si iertarea. “Dumnezeu si-a dat propriul lui copil pentru omenire. Eu daca ma razbun acum, o sa-mi ia iar totul”, spune Costel Parsa.

Elena isi va urma iubitul in pamant sambata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Politistul care si-a ucis iubita si apoi s-a sinucis a fost inmormantat