Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Poluare cu produse petroliere pe Dunăre. Alimentarea cu apă potabilă a oraşului Dorbeta Turnu Severin a fost oprită pentru câteva ore

Poluare cu petrol pe Dunăre. Apele Române anunță că au fost identificate urme de produse petroliere în fluviu pe o distanţă de şase kilometri, de la kilometrul fluvial 936 până în zona ecluzei de la Hidrocentrala Porțile de Fier Unu. Deocamdată, nu este cunoscută sursa poluării, însă există suspiciuni că ar aceasta proveni chiar de la o turbină a Hidrocentralei.

de Redactia Observator

la 07.12.2022 , 08:07

Mai multe probe au fost prelevate pentru a stabili care este cauza exactă. Aseară, specialiştii au împrăştiat un material special în apa Dunării şi au montat un baraj absorbant pentru stoparea poluării.

Din această cauză, alimentarea cu apă potabilă a oraşului Dorbeta Turnu Severin a fost oprită pentru câteva ore după ce mai mulţi locuitori s-au plâns că aceasta ar avea o culoare şi un miros ciudat. Acum, distribuţia apei potabile se desfăşoară normal în oraş. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Poluare cu produse petroliere pe Dunăre. Alimentarea cu apă potabilă a oraşului Dorbeta Turnu Severin a fost oprită pentru câteva ore