Antena Meniu Search
x

Video Poluare cu produse petroliere pe Dunăre. Alimentarea cu apă potabilă a oraşului Dorbeta Turnu Severin a fost oprită pentru câteva ore

Poluare cu petrol pe Dunăre. Apele Române anunță că au fost identificate urme de produse petroliere în fluviu pe o distanţă de şase kilometri, de la kilometrul fluvial 936 până în zona ecluzei de la Hidrocentrala Porțile de Fier Unu. Deocamdată, nu este cunoscută sursa poluării, însă există suspiciuni că ar aceasta proveni chiar de la o turbină a Hidrocentralei.

De Redactia Observator la 07.12.2022, 08:07
Vezi și

Mai multe probe au fost prelevate pentru a stabili care este cauza exactă. Aseară, specialiştii au împrăştiat un material special în apa Dunării şi au montat un baraj absorbant pentru stoparea poluării.

Din această cauză, alimentarea cu apă potabilă a oraşului Dorbeta Turnu Severin a fost oprită pentru câteva ore după ce mai mulţi locuitori s-au plâns că aceasta ar avea o culoare şi un miros ciudat. Acum, distribuţia apei potabile se desfăşoară normal în oraş. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Poluare cu produse petroliere pe Dunăre. Alimentarea cu apă potabilă a oraşului Dorbeta Turnu Severin a fost oprită pentru câteva ore