Antena Meniu Search
x

Pompierul care s-a sinucis, în curtea Facultăţii de Medicină din Cluj, a fost înmormântat

Pompierul care s-a sinucis vineri, în curtea Facultăţii de Medicină din Cluj, a fost înmormântat în Cimitirul Central din Baia Mare. Fără onoruri militare şi fără slujbă. Pe ultimul drum l-au condus prietenii, colegii şi câţiva apropiaţi

Vezi și

Pompierul care s-a sinucis vineri, în curtea Facultăţii de Medicină din Cluj, a fost înmormântat în Cimitirul Central din Baia Mare. Fără onoruri militare şi fără slujbă. Pe ultimul drum l-au condus prietenii, colegii şi câţiva apropiaţi. 

Astăzi au sunat sirenele pentru ultima dată pentru Paul Paşcalău. Un salvator care a ales să nu fie salvat. Paul a ales moartea vineri. A mers la festivalul UNTOLD din Cluj, unde a fost văzut ultima oară, apoi a fost găsit în curtea Facultăţii de Medicină, fără suflare.

Paul a fost ţinut într-o capelă, şi-apoi scos pe braţe, în sicriu, de militari. Colegii lui. Abia la cimitir i s-a făcut o slujbă specială. şi scurtă.

Paul Paşcalău avea gradul se sublocotenent şi lucra la ISU Maramureş. Pentru că a fost vorba de o sinucidere, au fost recoltate probe toxicologice. Familia acum aşteaptă rezultatele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Pompierul care s-a sinucis, în curtea Facultăţii de Medicină din Cluj, a fost înmormântat